​با هم بیاموزیم...

فرق قهوه عربیکا و روبوستا و چگونه انتخاب کنیم

عربیکا یا روبوستا؟

در این مقاله تفاوت‌های قهوه عربیکا و روبوستا،

طعم، عطر و نکات انتخاب بهترین قهوه برای خانه و

کافی‌شاپ را یاد بگیرید.

 

مقدمه:

انتخاب قهوه مناسب می‌تواند تجربه نوشیدن شما را کاملاً تغییر دهد. دو نوع اصلی قهوه که در بازار وجود دارد، عربیکا و روبوستا هستند. در این مقاله با تفاوت‌ها، ویژگی‌ها و نکات انتخاب بهترین قهوه آشنا می‌شویم.

تفاوت‌های اصلی عربیکا و روبوستا

  • عربیکا (Arabica):

    • طعم نرم و متعادل

    • عطر بالا و دلنشین

    • اسیدیته ملایم

    • کافئین کمتر نسبت به روبوستا
       

  • روبوستا (Robusta):

    • طعم تلخ‌تر و قوی‌تر

    • عطر کمتر نسبت به عربیکا

    • کافئین بالا

    • مناسب برای اسپرسو و ترکیب با شیر

     

    نکات انتخاب قهوه مناسب

  • هدف استفاده:

    • اگر برای اسپرسو یا نوشیدنی‌های شیر محور است، ترکیبی از عربیکا و روبوستا مناسب است

    • برای دم‌آوری فیلتر یا Pour Over، عربیکا بهترین انتخاب است

     

  • بودجه و کیفیت:

    • عربیکا معمولاً قیمت بالاتر و کیفیت بالاتر دارد

    • روبوستا اقتصادی‌تر است و عموماً برای حجم زیاد کافی‌شاپ‌ها مناسب است

     

  •  
  • ترکیب و سلیقه شخصی:

    • ترکیب ۷۰٪ عربیکا و ۳۰٪ روبوستا رایج و محبوب است

    • اگر طرفدار طعم قوی و تلخ هستید، میزان روبوستا را افزایش دهید

     

    نکات پایانی

    با شناخت تفاوت‌های عربیکا و روبوستا و توجه به نیاز و سلیقه خود، می‌توانید انتخاب مناسبی داشته باشید. تجربه نوشیدن قهوه با کیفیت بالا لذت واقعی را به شما هدیه می‌دهد.

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید